Preguntes freqüents

És un equipament destinat a l’allotjament de grups i persones de forma individual que generalment funciona en règim d’habitació compartida i que pretén fomentar les relacions entre persones i associacions a través del turisme i l’activitat social. A part de l’allotjament, els albergs ofereixen també altres serveis com els d’alimentació i espais comuns per fer-hi activitats. A Catalunya els albergs han d’estar inscrits en el Registre d’Instal·lacions Juvenils de la Direcció General de Joventut

Sí, hi ha aparcament gratuït no vigilat.

L'Alberg es troba a l'Avinguda Catalunya, 22, de Vilafranca del Penedès.
T'expliquem com arribar-hi aquí.

Sí, sempre que vinguis acompanyar d'un adult.

Persones individuals o grups com escoles, associacions, etc

Sí. L’alberg disposa de personal d’atenció al públic i de vigilància les 24h del dia.

Les instal·lacions estan adaptades per a persones amb mobilitat reduïda.

No hi ha limitació en el nombre de dies de les estades.

L’Alberg no distingeix entre gèneres a l’hora de distribuir els usuaris i les usuàries a les habitacions. No obstant, són els grups que ocupin més d’una habitació qui poden distribuir els seus membres com vulguin.

Per a fer l’entrada s’ha de presentar un document d’identitat amb fotografia: carnet d’identitat, carnet de conduir o passaport.

L'entrada es garanteix a partir de les 14:00h. Abans de les 10:00h de l’últim dia de l’estada s’han de deixar les habitacions.

Per correu electrònic a alberg@vilafranca.cat o per telèfon al 93 818 03 30.

Els alberguistes particulars hauran d’abonar una bestreta d’un 10% del total i els grups un 30%. A l’hora de l’entrada a l’alberg, s’abonarà la resta.
Pots consultar les tarifes segons temporada aquí.

Transferència bancària, efectiu o tarja de crèdit.

Cada persona ha de disposar del carnet d’alberguista individual o familiar, segons correspongui. Les persones que no disposin de carnet d’alberguista, hauran d’abonar un suplement per cada pernoctació.

Sí. Els usuaris particulars poden cancel·lar les reserves sense cap cost fins a 4 dies abans de l’inici de l’estada. Els grups fins a 15 dies abans.

Les cancel·lacions s’han de notificar obligatòriament per correu electrònic a l’adreça alberg@vilafranca.cat. En cas de no notificar-la, no es retornarà cap import abonat en concepte de bestreta.

Sí, sempre que hi hagi disponibilitat de places.

Si es fa la sortida mes tard de les 10:00h s’haurà d’abonar una pernoctació més. Això no dóna dret a passar la següent nit a l’alberg.

Sí, sempre i quan l’Alberg estigui en servei abans i/o després de l’estada.

Pàgines

Accessibilitat