Preguntes freqüents

Per a fer l’entrada s’ha de presentar un document d’identitat amb fotografia: carnet d’identitat, carnet de conduir o passaport.

L'entrada es garanteix a partir de les 14:00h. Abans de les 10:00h de l’últim dia de l’estada s’han de deixar les habitacions.

Per correu electrònic a alberg@vilafranca.cat o per telèfon al 93 818 03 30.

Els alberguistes particulars hauran d’abonar una bestreta d’un 10% del total i els grups un 30%. A l’hora de l’entrada a l’alberg, s’abonarà la resta.
Pots consultar les tarifes segons temporada aquí.

Transferència bancària, efectiu o tarja de crèdit.

Cada persona ha de disposar del carnet d’alberguista individual o familiar, segons correspongui. Les persones que no disposin de carnet d’alberguista, hauran d’abonar un suplement per cada pernoctació.

Sí. Els usuaris particulars poden cancel·lar les reserves sense cap cost fins a 4 dies abans de l’inici de l’estada. Els grups fins a 15 dies abans.

Les cancel·lacions s’han de notificar obligatòriament per correu electrònic a l’adreça alberg@vilafranca.cat. En cas de no notificar-la, no es retornarà cap import abonat en concepte de bestreta.

Sí, sempre que hi hagi disponibilitat de places.

Si es fa la sortida mes tard de les 10:00h s’haurà d’abonar una pernoctació més. Això no dóna dret a passar la següent nit a l’alberg.

Sí, sempre i quan l’Alberg estigui en servei abans i/o després de l’estada.

No. Les tarifes són per persona i nit d’estada, i segons la temporada.

Accessibilitat