Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Vacances en Família

09 de juny de 2020

El programa 'Vacances en família' de la Xanascat s’adreça a totes aquelles famílies amb fills i filles menors de 18 anys que volen allunyar-se del menjador de casa per viure una experiència diferent, que els uneixi i els faci aprendre conjuntament i amb altres famílies i amistats.

L'Alberg Municipal de Joventut de Vilafranca és un dels molts albergs de Catalunya que participa en aquest programa. En aquesta segona convocatòria de 2020 hem ofert places per diversos caps de setmana des de setembra a desembre.

Com fer la preincripció?

Accediu a aquest enllaç per registrar-vos o identificar-vos.

Atenció!

Degut a la situació provocada pel COVID-19, les preinscripcions per participar en la segona convocatòria del programa es van haver d'ajornar. 

Finalment seran del 8 de juny a partir de les 12:00 h del migdia, fins el 15 de juny a la mateixa hora. 

Podeu consultar aquí els torns que participen en la 2a convocatòria.

 

Ompliu-vos la maleta de records en família!