Notícia

Renovació de lliteres i matalassos

26 de gener de 2023

Des de que al 2018 el Servei de Joventut va impulsar el pla de dinamització de l’Alberg, la instal·lació ha anat evolucionat progressivament cap a un allotjament cada vegada més preparat per cobrir les necessitats de les persones que el visiten.

En els últims 4 anys s’han realitzat una sèrie de millores que són fruit en la majoria dels casos de les sugerències i propostes dels hostes de l’alberg i que han suposat un esforç econòmic considerable per part de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

El passat desembre s’ha culminat la millora més important dels darrers anys: la renovació dels llits de l’Alberg.

En primer lloc, s’han pintat totes les habitacions i s’ha renovat el mobiliari: lliteres, matalassos i taquilles. Les noves lliteres d'estructura metàl·lica són més robustes i resistents i els nous matalassos són ignifugats i molt més còmodes. Aquesta és una aposta forta en confort i benestar.

També s'ha guanyat en diversitat, doblant el nombre de places adaptades per a persones amb mobilitat reduïda i comptant, a partir d'ara, amb vuit llits de 2 metres de llargada per a persones altes.

Una altra millora notable del servei serà disposar d’una taquilla o calaix per persona, guanyant espai i optimitzant la distribució de les habitacions. I com a novetat, també s’ha incorporat un quit de connectivitat per llitera (amb un punt de llum individual, un endoll i una connexió USB) per permetre la càrrega de telèfons mòbils i altres dispositius.

Tots aquest canvis seran un punt d’inflexió qualitatiu que millorarà l’experiència de les persones usuàries.