Notícia

L’Espai Jove La Nau disposa d’un aparcament per a patinets i monopatins.

07 de març de 2019

Aquest matí s’ha fet a l’Espai Jove La Nau l’acte d’agraïment a l’alumnat del PFI-PTT Auxiliar de fabricació mecànica i instal·lacions electrotècniques dels cursos 2017-2108 i 2018-2019 per la fabricació d’un aparcament per a monopatins i patinets per al nou equipament, que ha estat dissenyat per Agustí Aspa, docent de l’especialitat.
L’acte ha comptat amb la presència dels tinents d’alcalde Joan Manel Montfort i Ramon Zaballa, i el regidor de Joventut, Miquel Medialdea, i hi han assistit uns 40 alumnes dels dos cursos del PFI-PTT Auxiliar de fabricació mecànica i instal·lacions electrotècniques i del PFI-FIAP Auxiliar de pintura i professorat, ubicats a l’IES Alt Penedès, i tècnics municipals dels diferents serveis implicats.
El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, ha explicat que el nou espai juvenil s’havia de dotar d’elements per a la mobilitat. “Hi ha un aparcament  de vehicles proper, una parada de bus, s’ha instal·lat un aparcament tancat per a bicicletes i calia posar algun element per als patinets i monopatins, ja que molts joves es desplacen per aquests mitjans”, ha dit Medialdea. El regidor s’ha mostrat satisfet que hagin estat “joves els que hagin fabricat aquest aparcament que serà utilitzat també per joves usuaris del nou equipament juvenil”.
Per la seva banda, el tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Manel Montfort, ha agraït també als joves la seva tasca de fabricació de l’aparcament, “que quedarà com a mostra del vostre esforç i dedicació durant el vostre procés d’aprenentatge. Hi ha un procés al darrere i us heu de sentir orgullosos de l’obra feta”.

Accessibilitat