Notícia

La REAJ (Red Española de Albergues Juveniles) regala bons descompte

22 de març de 2023

La Reaj es la xarxa formada per més de 300 albergs a tota Espanya, inclòs l’alberg de Vilafranca del Penedès. Per la seva gran oferta i varietat en allotjaments de qualitat a preus assequibles, actualment compta amb més de 3 milions de pernoctacions a l’any.

Forma part de Hostelling International, la única associació d’albergs a nivell mundial constituïda per més de 4.000 establiments repartits en 90 països. A més distribueix el carnet d’ Alberguista a Espanya, que té validesa internacional i ja compta amb més de 4 milions de socis a tot el món.

L’Alberg de Vilafranca del Penedès aposta pel treball en equip i és membre de Xanascat, la xarxa jove d’Albergs de Catalunya, des de 2019 i membre de REAJ i Hostelling Intrnational des del 2020. 

Fa uns mesos REAJ va iniciar una campanya per fomentar la mobilitat juvenil i promoure l’alberguisme. I l’alberg de Vilafranca del Penedès està adherit a aquesta iniciativa.

L’objectiu principal de l’Alberg és aprofitar totes aquestes sinergies i atraure alberguistes de la resta de comunitats del territori espanyol.

REAJ regala una nova tanda de bons de 30 euros per a particulars ( joves de 18 a 30 anys) i  bons de 200 euros per a grups per fer estades fins al 31/05/2023 a qualsevol dels albergs participants en aquesta campanya.
Per obtenir el bo de descompte, només s’ha de sol·licitar a www.reaj.com . A més també s’obté de forma gratuïta el carnet d’alberguista. 

Aquests  bons de descomptes es repartiran de forma esglaonada durant les properes setmanes.
Per tant, estigueu molt atents a les nostres xarxes!