Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Característiques

L’edifici de l'Alberg Municipal, de 3 plantes, disposa de 60 places distribuïdes en 10 habitacions de  2, 4 i 8 llits, totes amb serveis i dutxes.

Les instal·lacions estan adaptades per a persones amb mobilitat reduïda. A més, compta amb altres espais per a activitats com menjador, zona d’estar, sales polivalents, jardí i pati interior amb barbacoa i pàrquing.

    

L'Alberg està estratègicament situat a pocs metres de les àmplies i modernes instal·lacions esportives, com camps de futbol, pista d’atletisme, pavellons poliesportius, d’hoquei sobre patins i patinatge, complex aquàtic amb piscines interiors i exteriors, sales de fitness, pàdel, hidromassatge i sauna.

  

Just al davant, a 20 m, l’Auditori Municipal, l'espai polivalent de 484 places amb programació pròpia d’espectacles i equipat per a la celebració de congressos de la ciutat.

  

I el cap de setmana es pot gaudir del Mercat dels dissabtes. Passejar pel centre històric de Vilafranca, envoltats de més de 200 parades amb productes variats, és un atractiu que marida el passat i present.