Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

L'alberg

L’Alberg Municipal de Joventut és un equipament destinat a l’allotjament de persones de forma individual o en grup. La seva finalitat principal és afavorir l’intercanvi entre persones i col·lectius de procedència diversa  i fomentar les relacions entre persones, associacions juvenils, culturals, esportives o d’altres sectors de la ciutat amb persones i entitats d’altres procedències.

La instal·lació és gestionada pel Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, amb número de registre de la Direcció General de Joventut AJ000347.

L'alberg, inaugurat l’any 2000, ocupa part de la Fassina d’en Just, un recinte industrial antigament dedicat a la producció de destil·lats. La seva rehabilitació va convertir l’edifici en un espai tranquil, càlid i lluminós, amb espectaculars vistes al seu entorn.