L'alberg

L’Alberg Municipal de Joventut és un equipament destinat a l’allotjament de persones de forma individual o en grup. La seva finalitat principal és afavorir l’intercanvi entre persones i col·lectius de procedència diversa  i fomentar les relacions entre persones, associacions juvenils, culturals, esportives o d’altres sectors de la ciutat amb persones i entitats d’altres procedències.

L'alberg, inaugurat l’any 2000, ocupa part de la Fassina d’en Just, un recinte industrial antigament dedicat a la producció de destil·lats. La seva rehabilitació va convertir l’edifici en un espai tranquil, càlid i lluminós, amb espectaculars vistes al seu entorn.

La instal·lació és gestionada pel Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, amb número de registre de la Direcció General de Joventut AJ000347.

L’Alberg Municipal de Joventut de Vilafranca està adherit a Xanascat (la Xarxa Jove d'Albergs de Catalunya), REAJ (Red española de albergues juveniles) i Hostelling International (la xarxa internacional d'albergs juvenils).