Inici

Alberg Municipal de Joventut

Vilafranca del Penedès

Un equipament destinat a l’allotjament de persones de forma individual o en grup, que vol afavorir l’intercanvi entre persones i col·lectius de procedència diversa i fomentar les relacions entre persones, associacions juvenils, culturals, esportives o d’altres sectors.

Vacances en família

Xanascat.cat

Programa adreçat a famílies amb fills i filles menors de 18 anys que volen allunyar-se del menjador de casa per viure una experiència diferent, que els uneixi i els faci aprendre conjuntament i amb altres famílies i amistats.

Com és l'Alberg?

Un espai tranquil, càlid i lluminós, amb espectaculars vistes al seu entorn. L'alberg té 3 plantes, disposa de 60 places distribuïdes en 10 habitacions de 4, 8 i 12 llits, totes amb serveis i dutxes a l'interior. Compta amb altres espais per a activitats com menjador, zona d’estar, sales polivalents, jardí, pati interior amb barbacoa i pàrquing. Les instal·lacions estan adaptades per a persones amb diversitat funcional.

L'Alberg i el seu entorn

On som

L’Alberg gaudeix d’una ubicació privilegiada, a 5 minuts a peu del centre històric de la vila, on es poden visitar emblemàtiques joies arquitectòniques gòtiques i modernistes, i a tocar d’espais naturals com la Riera de Llitrà, la muntanya de Sant Pau, el paratge de les Clotes i molt més.

1
2
3
4