Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Descobreix

 

Vilafranca del Penedès, nascuda a principis del segle XII, és una de les ciutats mitjanes més importants de Catalunya per la situació estratègica, les bones comunicacions i perquè és la capital de la comarca de l'Alt Penedès, amb una forta tradició vitivinícola. Vilafranca ha sabut combinar la noblesa medieval amb les noves tendències pròpies d'un centre comercial, cultural i de serveis modern.

Apropa't al centre de Vilafranca, on podràs visitar el casc històric, el Vinseum: museu de les cultures del vi de Catalunya i emblemàtiques joies arquitectòniques gòtiques i modernistes, com la Basílica de Santa Maria i el seu campanar. O dedica hores a perdre't pel Penedès, descobrint castells, conjunts arquitectònics o paratges naturals únics.

Accessibilitat