Acte d'agenda

dissabte05juny '21

Eco gimcana al Mercat dels dissabtes

Dates i lloc: 

Dissabte 5 de juny de 2021

Per començar i trobar la primera ubicació: el mateix dia, a les 10.00h, a través del canal oficial d'Instagram de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

 

Horari: 

Entre les 10 i les 13 hores.

Organització i contacte: 

Servei de Mercats i servei de Medi Ambient.

El dissabte 5 de juny és el dia del Medi Ambient. Entre les 10 i les 13 hores, podreu participar en una eco gimcana familiar ubicada a la zona del Mercat dels dissabtes, al centre de Vilafranca del Penedès.

Per tal de tenir la informació del punt d'inici caldrà estar atents al canal oficial d’Instagram de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. A les 10.00 hores es publicarà la informació per trobar la primera ubicació física. Seguidament, només us caldrà seguir les pistes que us portaran a la segona ubicació. Completareu la gimcana si arribeu a la tercera i última ubicació! Hi haurà recompenses en cada una de les tres ubicacions que hem preparat.

 

Els mercats són una bona opció per comprar a granel, producte de temporada, de qualitat i de proximitat. Compra amb bosses reutilitzables, carro o cistell sempre que puguis. Aquesta activitat s’emmarca en el dia mundial del Medi Ambient i en la campanya ‘Adeu plàstics’, amb la col·laboració de la Mancomunitat Penedès-Garraf. Pots portar el passaport Edunauta i te’l segellarem.


Accessibilitat